In de de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar was Unitas uit Harderwijk voor de derde keer dit seizoen de tegenstander. Op het veld waren alle punten voor de Soesters maar dit ging beide keren niet gemakkelijk. In sportboulevard De Engh stond De Eemvogels bij rust 9-5 voor. Net als vaker dit seizoen werd deze marge niet meer weggegeven. Eindstand 15-11 en zo een zesde overwinning op rij.

In tegenstelling tot de afgelopen wedstrijden ging het ditmaal bij de start minder gelijk op. De Eemvogels liep snel uit naar een 4-1 voorsprong en dit gat werd gedurende de eerste helft redelijk gelijk gehouden. Verdedigend werd er weinig weggegeven gezien er slechts vijf tegentreffers werden geïncasseerd. Aanvallend waren er lange aanvallen die regelmatig werden afgerond. Ruststand 9-5.

Na rust was het met name Nando Kraaikamp die met een totaal van vijf treffers de aanvallende druk hoog wist te houden. Het verschil tussen beide teams werd nooit kleiner dan vier en zo kon De Eemvogels de wedstrijd rustig uitspelen. Eindstand 15-11 en daarmee gaat De Eemvogels zonder puntverlies het nieuwe jaar in.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 20 januari. Viking is dan de tegenstander.

Doelpuntenmakers: Nando Kraaikamp 5x, Daniëlle Ras 2x, Ilse van Barneveld 2x, Jeremi Mast 2x, Jordi Mast 2x, Jade Kraaikamp 1x Stijn Zwart 1x