Zondag 17 december wordt er nog eenmaal een korfbalwedstrijd gehouden voordat de oude sporthal gesloopt gaat worden. Lees verder voor alle informatie.

15.00 uur K.V.O. – Eemvogelveteranen

Afgelopen maandag is het Eemvogelteam bij elkaar gekomen om elkaar weer eens te zien (sommigen na 30 jaar) en samen te trainen. Het was al fantastisch!

In het team zitten de volgende veteranen:

Anissa van Cornelisse-Bemmel, Daniëlle Ras, Emile Lijfering, Erik Rauch, Erik v.d. Pol, Kathja Rauch, Marco Martens, Marga v.d. Hoed, Olaf Wildenburg, Pieter Wimmers, Reyk Muller, Ronald van Bemmel, Sem Wildenburg en Agnes Kraaikamp-Lapré. En de coach is Aukje Merema.

De Eemvogels spelen in het wit, omdat in de beginperiode van de vereniging de “microshirts” wit met rode banen waren. Buiten werd er in warme katoenen shirts met lange mouwen gespeeld, maar in de zaal met de korte mouwtjes en dat waren direct de reserveshirts als de tegenstander ook rood was.

Vanaf 14.00 uur wordt iedereen welkom geheten bij Beukendal. De supporters kunnen al terecht in de kantine bij Rinus Valk. Voor de wedstrijd is een fotomomentje en het presenteren van alle spelers.

Om 15.00 wordt het startsein gegeven voor de wedstrijd o.l.v. de welbekende scheidsrechter Sidney de Jager.

De teams spelen 2x 25 minuten. Daarna kan er door de spelers gedoucht worden en komen we in de kantine samen om gezellig herinneringen op te halen.

De consumpties zijn voor eigen rekening.

Het is fantastisch om al die oude Eemvogelgezichten weer te ontmoeten. Verschillende oud-leden (met gezinsleden) hebben zich opgegeven, maar er zijn waarschijnlijk ook mensen die op het laatste moment pas weten of ze langs komen.

Wie komen er bijvoorbeeld?

Anneke en Karel Boom, Iris v. Kampen-Boom, Nicky de Jager, Margreet v.d. Meer-Wimmers, Linda Martens, Theo van Duinkerken, Jan v.d. Kuil, Wim v, Rheenen, Ton Kraaikamp, Hennie en Rien Kraaikamp, Willem Oldewarris, Manon en Ans Nieuwenhuizen, Christa Lijfering, Daphne Hilhorst.

En dat niet alleen, want van de huidige Eemvogels hebben ook zo’n 16 seniorenspelers zich opgegeven. Echt heel leuk!

We hebben er enorm veel zin in.

Tot zondagmiddag 17 december!