Tegen het inmiddels bekende Tweemaal Zes 4 werd na de eerdere ontmoetingen dit seizoen wederom een gelijk opgaande wedstrijd verwacht. Bij rust keken de Soesters tegen een 5-3 achterstand aan. Een sterke start van de tweede helft betekende dat de ploegen op 7-7 precies gelijk stonden. Daar bleef het echter bij voor De Eemvogels terwijl TZ nog wel wist te scoren. Eindstand 10-7.

Met nieuwe aanwinst Nathanja Snoek in de basis werd de voorjaarscompetitie in Maartensdijk aangevangen. De ploegen hebben weinig geheimen voor elkaar en dit resulteerde in goed verdedigen en weinig treffers. TZ was net iets scherper en kwam zo op een 5-3 voorsprong.

Na rust kwam De Eemvogels iets makkelijker tot scoren en wist het zelfs gelijk te komen, 7-7. Meer zat er echter niet in het vat voor de Soesters terwijl de thuisploeg nog een aantal keer de korf wist te vinden. Eindstand 10-7.

Op 20 april speelt De Eemvogels de volgende wedstrijd. Dan thuis tegen HKC uit Utrecht.

Doelpuntenmakers: Nando Kraaikamp 2x, Jordi Mast 2x, Ilse van Barneveld 1x, Jeroen van Kappel 1x, Jeremi Mast 1x