lpjmeubels_bord

Onze vereniging heeft er een nieuwe sponsor bij: LPJ meubels & interieur. Wij heten LPJ meubels & interieur en eigenaar Lambert Rademaker van harte welkom.

LPJ meubels & interieur, op maat gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels, slaapkamerkasten, keukens, audio/tv meubels, tafels, dressoirs en outlet meubelen. Eigenaar Lambert Rademaker beschikt over een ruime vakkennis op elk gebied van interieurinrichting.

Al uw wensen op interieurgebied zijn door mij te realiseren. Ook kunt u bij mij terecht voor advies over een eigen idee of ontwerp. Ik bied vrijblijvend de mogelijkheid om middels een 3D-schets/tekening een idee te geven, hoe uw wensen er in de praktijk uit komen te zien. Met de beschikking over een grote keuze aan materialen, is praktisch elk ontwerp door mij te realiseren in een passend maatproduct. Mijn ervaring kenmerkt zich al vele jaren in kwaliteit, originaliteit en een grote passie voor het meubelmakervak.

Neemt u gerust een kijkje op www.lpjmeubelseninterieur.nl, en laat u zich inspireren door de projecten welke door mij zijn vervaardigd.

Hopelijk tot ziens,
Lambert Rademaker

Heeft u ook interesse in het sponsoren van onze vereniging, of kent u iemand die hierin geïnteresseerd zou kunnen zijn? Neem dan contact op met Jeroen van Kappel (06-22944188) of Jeremi Mast (06-25197510). U kunt ons ook bereiken via de mail: sponsorcommissie@eemvogels.nl