A1_kampioen_zaal1213
Afgelopen zaterdag speelde De Eemvogels A1 haar kampioenschapswedstrijd. De spanning was groot, maar de ploeg wist met 8-4 te winnen van Antilopen.

De Eemvogels moest sowieso winnen van Antilopen om samen met KCD koploper van de poule te blijven. Maar als er met vier doelpunten verschil gewonnen werd van Antilopen, dan waren de Soesters ook op doelsaldo winnaar van de poule. Na een 2-1 ruststand in het voordeel van De Eemvogels, werd het in de tweede helft heel snel 2-2. Onder grote aanmoediging van de vele toeschouwers wist de A1 de voorsprong terug te pakken en ook niet meer weg te geven. In de laatste minuten wist de ploeg de magische 8-4 op het scorebord te zetten. Hiermee zijn ze de terechte winnaar van de poule.

Foto vlnr: Jeroen van Kappel (coach), Tim Luijk (invaller), Ilse van Barneveld (invalster), Roald Lapré, Laurien Smit, Jelmer van Nuss, Mariëlle Luijk, Nienke van Berkel, Manny Schuin, Marit Butzelaar, Sam Huygen, Kathja Rauch (coach)