DeEemvogels1
Voor de laatste zaalwedstrijd van dit seizoen reisde De Eemvogels af naar Kockengen. In de hal was het een feestelijke bedoening. Met een heuse fanfare langs de lijn vonden de Soester korfballers het lastig om zich te concentreren op de wedstrijd. Dat was terug te zien in het spel. Toch leek ook ESDO moeite te hebben om de korf te vinden. Henk Luijk en Kathja Rauch wisten voor rust allebei de korf te vinden. Met een schamele 2-2 ruststand zochten beide ploegen de kleedkamer op.

In de tweede helft ging De Eemvogels beter van start. Onder andere Jordi Mast en Maaike Smit wisten in de tweede helft een puntje mee te pakken. ESDO was echter beter op schot en bepaalde de eindstand op 11-7.

De korfballers gaan nu weer naar buiten. In de voorjaarscompetitie; het vervolg van de najaarscompetitie van 2012. Op zaterdag 30 maart ontvangt De Eemvogels de eerste tegenstander, Ermelo.