welwinnenheHoe kan je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? 

De theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ staat nu op de planken met een speciale versie voor ouders. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportclubs. ‘Wel winnen, hè!’ – versie ouders – is een humoristische theatervoorstelling met onder andere Kim Scheerder en Bas Grevelink (van de Comedytrain en de musical Joseph), onder regie van Aike Dirkzwager. Een heerlijk avondje uit in het theater!

In de voorstelling volgen we 24 uur het gezin van Lisa en Bas, van het ontbijt zaterdagmorgen tot en met het ontbijt zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen die zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop stress, want het is veel geregel en gedoe (terwijl de kinderen best druk zijn…) en Lisa en Bas willen graag dat hun kinderen winnen. Daar komt nog eens spanning in hun relatie bij. Zeker als het bestuur van de voetbalclub twijfelt of ze Bas nog wel wil als coach en Lisa hem verwijt dat hij zich niet wat aanpast.

De inloop is steeds vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer. Deze voorstelling wordt u aangeboden door NOC*NSF en tientallen sportbonden, in samenwerking met lokale partijen. En wordt mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van het ministerie van VWS (waardoor een kaartje niet €20 maar slechts €5 kost!).

Waar, wat, hoe laat en wanneer?
Voorstelling: ‘Wel winnen, he!’
Locatie: Theater De Flint, Amersfoort
Datum: 16 dec 2013
Tijd: 20:00 – 21:30 uur

Wie willen er mee?
Omdat we bij De Eemvogels ook druk bezig zijn met positief coachen, zouden we het leuk vinden om met de ouders van onze jeugdleden naar deze voorstelling te gaan. Daarnaast zijn ook alle jeugdbegeleiders en de spelers van de A1 welkom om mee te gaan. Op maandag 16 december wordt de voorstelling in Amersfoort gehouden. Dus een goede mogelijkheid om eens gezellig met elkaar te gaan kijken.

LAATSTE KANS: Geef je voor zaterdag 30 november op bij Agnes. De kosten zijn maar € 5,00 per persoon.