ALV

Er gebeurt heel veel bij De Eemvogels, maar momenteel is niet iedereen daarvan op de hoogte. Zonde. Daarom zoeken we mensen die het leuk vinden om (korte) berichten voor de website en/of social media te schrijven.

Als contentmaker schrijf je over alles wat er binnen de vereniging gebeurt. Hoe meer we met elkaar delen, hoe meer de vereniging gaat leven. Van een grote activiteit (zoals de Schoolkorfbaldag) tot iets wat misschien heel onbenullig lijkt (bijvoorbeeld iets leuks/bijzonders tijdens een trainingsavond, of het feit dat S4 heeft de wekelijkse schoonmaak gedaan).

Het meeschrijven over De Eemvogels kan als een ‘losse klus’ binnen de communicatiecommissie. Voor deze taak hoef je geen actief onderdeel te zijn van de commissie.

Wil jij dit seizoen meeschrijven over De Eemvogels? Neem dan contact op met Daphne (voorzitter): daphne@eemvogels.nl of 06-51913602.

Deze vacature valt onder de verantwoordelijkheid van de communicatiecommissie (CC). De CC is verantwoordelijk voor de communicatiemiddelen van onze vereniging. De commissie zorgt ervoor dat iedereen binnen en buiten de vereniging op de hoogte is van wat er gebeurt bij De Eemvogels.


Bekijk alle vacatures binnen De Eemvogels op www.eemvogels.nl/vacatures.