Op woensdag 31 januari staat er weer een speciale training op het programma. Ieder jeugdlid mag dan een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. Neem je hem of haar dan ook op zaterdag 3 februari mee naar de jeugdavond?

woensdag 31 januari: Vriendjes- en vriendinnetjestraining
Ieder jeugdlid, van de A1 tot de F1, mag dan een vriend(je) of vriendin(netje) meenemen naar de training. Op deze manier kan je aan je vrienden en vriendinnen laten zien wat jij nou eigenlijk elke woensdag en zaterdag aan het doen bent. Een mooie en leuke manier om kennis te maken met korfbal!

Wil je meerdere vrienden of vriendinnen meenemen? Dat kan! Overleg dat wel even met je trainer of coach. Deze training valt gewoon onder je eigen trainingstijd.

zaterdag 3 februari: Jeugdavond
Als vervolg van de vriendjes- en vriendinnetjestraining organiseren we op zaterdag 3 februari een gezellige jeugdavond. Van 18.30 tot 19.30 uur spelen de F1, D1, C1 en hun vriendjes en vriendinnetjes Twister, tafeltennis en sjoelen. Van 20.00 tot 21.00 uur zijn de B- en A-jeugd en hun vrienden welkom in de Eemvogelkantine (onder meer voor 30 seconds!).

Grote Clubactie
Tijdens deze jeugdavond worden de cadeautjes uitgedeeld aan alle leden die meer dan 20 loten hebben verkocht tijdens de Grote Clubactie! Wist je dat we met elkaar bijna €1.300 opgehaald hebben?