Met ingang van komend seizoen is voor alle senioren en jeugdspelers uit de A het spelregelbewijs verplicht. Inmiddels heeft iedereen als het goed is een activeringscode ontvangen en er zijn ook al veel Eemvogels die het spelregelbewijs al gehaald hebben. Heb jij hem al gehaald?

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is voor alle senioren en A-junioren het spelregelbewijs verplicht. Ons doel is om voor het einde van het huidige seizoen (eind juni) het voor elkaar te hebben dat iedereen dit bewijs heeft gehaald. In de afgelopen weken heeft als het goed is iedereen een mail met gebruikersnaam en activeringscode ontvangen die je op de site www.korfbalmasterz.nl/activeren kon invoeren (heb je deze nog niet ontvangen neem dan even contact op met jordi@eemvogels.nl, dan krijg je alsnog een persoonlijke activeringscode).

Na het activeren van je account kun je op deze site inloggen. Vervolgens heb je vijf oefentoetsen die gemaakt moeten worden voordat je bij de eindtoets bent aanbeland. Als je deze toets voldoende afsluit heb je het spelregelbewijs binnen en ben je goed voorbereid op de start van het komende seizoen.

Inmiddels hebben al 27 Eemvogels het bewijs binnen, gefeliciteerd allemaal! Dit betekent dat we op de helft zijn en dat er dus nog 27 mensen hun bewijs moeten halen.

Ideaal is natuurlijk dat we in onze kantine wifi hebben en dat iedereen op een maandag-, woensdagavond of zaterdag de toetsen ook daar kan maken. Dit kan op een laptop, maar ook gewoon op een smartphone of tablet. Zorg dus dat je deze in de komende weken meeneemt. Nog een voordeel is dat we elkaar kunnen helpen bij onduidelijkheden. Kom je er dus bij bepaalde vragen niet helemaal uit? Schiet dan even een medespeler of een trainer aan zodat iedereen netjes op tijd het bewijs kan halen. Heb je moeite met het maken van toetsen of vind je het net wat fijner om wat hulp te krijgen. Vraag dan je coach, een medespeler of een andere Eemvogel om je te helpen met de toets. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat we het bewijs op tijd halen.