Afgelopen zaterdag rondde De Eemvogels 1 de voorbereiding voor de competitie glansrijk af. Het team won bij het Corvers-toernooi vier van de vier wedstrijden. De eerste prijs van dit seizoen is binnen.

Op het zonovergoten veld in Hilversum speelde De Eemvogels 1 dit jaar in een wat andere poule dan gebruikelijk. Van de aangemelde teams zitten vier teams dit seizoen bij elkaar in de competitie. De organisatie hield hier rekening mee door deze teams niet in dezelfde poule in te delen waardoor De Eemvogels ditmaal tegen wat meer onbekende teams kwam te staan.

De wedstrijden tegen Hebbes, KCD en DOC werden overtuigend gewonnen. Dat was voldoende om zeker te zijn van de eerste plaats in de poule. Toch ging De Eemvogels ook in de laatste wedstrijd voor de winst. In deze wat moeizame wedstrijd stond eerst een ruime achterstand op het scorebord. Na deze waarschuwing voerden onze spelers het tempo op en wisten ze uiteindelijk ook deze wedstrijd te winnen. De beker ging mee naar Soest.

Het Corvers-toernooi was het laatste onderdeel van de competitievoorbereiding die Cor van Dijk dit seizoen voor zijn team had opgezet. Zaterdag 8 september staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. Een uitwedstrijd bij ESDO in Kockengen. De eerste thuiswedstrijd is op 15 september tegen Hebbes.