De Eemvogelkantine is dé ontmoetingsplek voor ons als Eemvogels, maar ook voor onze gasten en publiek. Dankzij de mensen achter de bar is er altijd gelegenheid tot het kopen van een hapje of drankje en een gezellig praatje. Het rooster voor de najaarscompetitie is compleet.

We zijn blij met zoveel vrijwilligers die de bar willen bemensen. We hebben de kantinediensten hierdoor goed kunnen verdelen. Het complete rooster van de kantinediensten tijdens de najaarscompetitie staat nu online. Mag jij een kantinedienst draaien? Noteer dit dan nu alvast in je agenda. Als extra service ontvang je enkele dagen voor je kantinedienst een herinneringsmail.

Leuk, ik wil ook!
Sta jij nog niet ingeroosterd, maar wil je ook een keer een kantinedienst draaien? Mail naar kantine@eemvogels.nl of meld je aan bij de bar. Vooral ouders zijn welkom om zich aan te melden. Het draaien van een kantinedienst is een leuke manier om nog meer betrokken te zijn bij de vrijetijdsbesteding van je kind(eren)! Bovendien ontlast je op die manier de spelende leden die vaak al zoveel doen voor de club (denk aan fluiten, coachen en natuurlijk zelf spelen).

Ook op woensdagavond en bij activiteiten
De Eemvogelkantine is niet alleen geopend tijdens de competitiezaterdagen, maar ook op de woensdagavonden en tijdens activiteiten. Wil jij één of meerdere keren barvogel zijn? Mail naar kantine@eemvogels.nl of meld je aan bij de bar.