Aanstaande zaterdag start de Grote Clubactie. Ook wij doen weer mee. Bekijk snel hoe je loten kunt (ver)kopen en welke mooie prijzen er dit jaar te winnen zijn.

Alle Eemvogelleden kunnen loten kopen en verkopen. Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Loten kunnen bij ons gekocht worden via een eenmalige machtiging of online. Een lot kost 3 euro. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel €2,40 per lot) naar onze clubkas! Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000.

Klaar voor de start…

De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Gisteravond zijn de papieren verkoopboekjes uitgedeeld bij de training. De links voor de online verkoop vind je deze week in je mailbox. Geen boekje of link ontvangen? Mail naar activiteiten@eemvogels.nl.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt en online aan de slag, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Langs de deuren of online

We willen niet dat jullie met contant geld over straat hoeven, daarom werken we met een eenmalige incasso. Het geld wordt afgeschreven van de bankrekening van de koper en het lotnummer staat op het bankafschrift. Ga je met een papieren verkoopboekje langs de deuren? Zorg er wel voor dat de lotenkoper het formulier volledig invult, anders kunnen we de aankoop niet verwerken.

Ook online kun je Grote Clubactie-loten verkopen. De link voor de online verkoop kun je delen via WhatsApp, Instagram, Facebook en Twitter. De koper vult online zijn gegevens in, het geld wordt afgeschreven van de bankrekening van de koper en het lotnummer staat op het bankafschrift. Eenvoudiger loten verkopen kan bijna niet!

Prijzen voor lotenverkopers

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Ook voor jou als lotenverkoper zijn er leuke prijzen te winnen. Win jij samen met je team een teamuitje?

  • Verkoop 20 loten en ontvang een entreekaart! Bij 20 of meer verkochte loten krijg je van de Grote Clubactie een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. Ook ontvang je een tweede artikel gratis bij masita.com. onze eigen activiteitencommissie ontvang je bovendien een leuk cadeaupakket.
  • Lotenverkoper #1 Ben jij de Eemvogel die de meeste loten verkoopt? Dan ontvang jij een speciale winnaarsprijs!
  • Teamuitje voor best verkopende jeugdteam Het team wat (gemiddeld) de meeste loten heeft verkocht kan een leuk teamuitje verwachten! Zorg er daarom voor dat je je teamgenoten enthousiasmeert om zoveel mogelijk loten te verkopen.
  • Teamuitje voor best verkopende seniorenteam De Grote Clubactie staat bekend als een jeugdactie, maar met alle salesfuncties binnen de senioren verwachten wij daar ook een bepaalde verkoopkracht. Het seniorenteam dat de meeste loten verkoopt mag er ook op uit.

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Jeremi vóór woensdag 7 november. Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Bij Jeremi kun je ook een extra verkoopboekje krijgen.

Heb je vragen? Mail dan naar activiteiten@eemvogels.nl. Heel veel succes met de verkoop van de loten!