Op woensdag 17 oktober mag iedereen een vriend(je) of vriendin(netje) meenemen naar de training. Wie laat jij kennismaken met korfbal?

Op die manier kunnen ook jullie vrienden en vriendinnen zien wat jullie iedere woensdagavond aan het doen zijn. Een mooie en leuke manier om kennis te maken met korfbal!

Het is die dag de bedoeling dat iedereen een vriendje of vriendinnetje meeneemt naar de training om ze kennis te laten maken met korfbal en om een keer gezellig samen te kunnen sporten. In overleg met je trainer mag je ook meerder vrienden of vriendinnen mee nemen als je dat leuk vindt.

Bedenk nu alvast wie jij mee wil nemen op woensdag 17 oktober. Wie weet vindt je vriend(in) korfbal net zo leuk als jij en korfballen jullie straks samen!

Voor senioren 2 & 3 is er die avond een open training. Net als bij de jeugd is er de mogelijkheid om een bekende, kennis, familielid, vriend/vriendin, partner mee te nemen naar de training om deze zo kennis te laten maken met de korfbalsport.

Wanneer? Woensdag 17 oktober
Hoe laat? Tijdens je eigen training.
18.00-19.00 F1, E1, D1 en C1
19.00-20.00 B1, A2 en Korfbalfit
20.00-21.00 A1, S2 en S3
Waar? Eemvogelveld (Henriëtte Blaeckweg, Soest)
Wie? Alle jeugdleden van de A1, A2, B1, C1, D1, E1 en F1 en hun vriendjes en vriendinnetjes. Senioren 2 & 3 met een bekende, kennis, familielid, vriend/vriendin, partner enz.