Op zaterdag 24 november worden de eerste wedstrijden van de zaalcompetitie gespeeld. We hebben alle info nog even voor je op een rij gezet.

Wedstrijdprogramma

Het wedstrijdprogramma is bekend. Je vindt het overzicht hier: www.eemvogels.nl/wedstrijdprogramma.

Kangoeroe Klup

Het trainingsschema voor de Kangoeroe Klup is bijna gereed. In principe trainen onze jongste leden op zaterdag van 13.15-14.00 uur, maar op sommige zaterdagen gelden afwijkende tijden. Waarom het zo’n puzzel is? Nu we meer 4-korfbalteams hebben komt het voor dat in het eerste uur drie wedstrijden tegelijk gespeeld worden. Uiteraard willen we dat er ook voldoende ruimte is voor de Kangoeroes om te trainen en daarom wordt er nog volop gepuzzeld. De TC is erg blij met de inzet en het meedenken van de coaches en trainerscoördinator om deze lastige puzzel rond te krijgen. We verwachten dit rooster in de loop van deze week af te kunnen ronden en op de site te plaatsen.

Update: het trainingsschema van de Kangoeroe Klup is bekend.

Onze thuishal

We spelen onze wedstrijden in de sporthal van Sportboulevard De Engh. Daar vinden ook de woensdagavondtrainingen plaats en de trainingen van de Kangoeroe Klup. Ook verzamelen we bij de sporthal voor de uitwedstrijden. Het adres is Dalweg 181 in Soest.

Scheidsrechters

Op het veld hebben we een groot aantal scheidsrechters mogen inzetten die hun taak met verve vervuld hebben. Ook voor het zaalseizoen doen we weer graag een beroep op deze groep vrijwilligers. Elke scheids staat nu ingedeeld voor twee tot vier wedstrijden. De scheidsrechters hebben hier deze week een mail over ontvangen. De indeling vind je terug in het wedstrijdprogramma.

Bij de jongste jeugd komen er gelukkig steeds meer scheidsrechters bij waardoor deze wedstrijden mooi verdeeld kunnen worden. Bij de oudere jeugd en senioren zijn we nog dringend op zoek naar scheidsrechters. Het grote aantal wedstrijden daar moet nu nog verdeeld worden onder een kleine groep scheidsrechters. Om dit beter te kunnen verdelen hopen we ook in deze categorie meer nieuwe scheidsrechters te mogen begroeten. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar tc@eemvogels.nl.

Zaalcommissarissen

Ieder jaar hebben we spelers en ouders nodig die in de zaal het scorebord willen bijhouden. Op dit moment wordt het rooster daarvoor gemaakt. In de loop van deze week staat het op de website.

Update: de indeling van de zaalcommissarissen is bekend.

Wil jij ook een keer achter de knoppen zitten? Het is echt helemaal niet moeilijk en eenvoudig te combineren als je toch in de zaal bent. Mail naar tc@eemvogels.nl.

Hou het netjes

Tot slot nog een paar aandachtspunten:

  • draag geen buitenschoenen in de zaal (alleen zaalschoenen)
  • hou de zaal en kleedkamers netjes
  • laat geen (waardevolle) spullen in de kleedkamer achter; neem al je spullen in een sporttas mee de zaal in
  • ruim alle ballen en andere materialen na gebruik op waar ze horen; we hebben een eigen Eemvogelkast in de EHBO-ruimte

Is er iets niet in orde in de zaal? Laat het weten aan je trainer/coach. Samen zorgen we ervoor dat we lekker kunnen sporten.

We wensen jullie allemaal een mooi zaalseizoen!