Nu de zaalcompetitie weer gaat beginnen, hebben we ook mensen nodig die de knoppen van het scorebord bedienen tijdens de Eemvogelwedstrijden. We hebben een schema opgesteld waarin rekening is gehouden met wie wanneer speelt.

Het bedienen van het scorebord is heel simpel. Hierbij doen we een beroep op spelers van de C1, B1, A2 en A1 en andere Eemvogelleden. De indeling vind je bij het wedstrijdprogramma. Je zit meestal met z’n tweeën achter de tafel. Saai is het dus zeker niet! Mocht je nou onverhoopt toch niet kunnen dan willen we je vragen om dit onderling te ruilen. Dit hoeft niet doorgegeven te worden, zolang het maar geregeld is dat er iemand het scorebord bedient. We hebben bij deze indeling geen ouders ingedeeld, maar jullie zijn natuurlijk van harte welkom om hier een rol in te spelen. Mocht je als Eemvogellid niet kunnen, schroom dan zeker niet om een ouder te vragen om je plek in te nemen.

Het is ook leuk om de wedstrijd vanaf de andere kant mee te maken. Het zaalcommissariaat houdt op het scorekastje de tijd (in samenspraak met de scheidsrechter) en de stand bij. Eventueel waarschuwt hij/zij de scheidsrechter bij het ingaan van de laatste minuut van de eerste en tweede helft.

Voor de eerste wedstrijd worden de sponsordoeken opgehangen en worden de palen al neergezet en de ballen klaargelegd. Na afloop van de laatste Eemvogelwedstrijd wordt er opgeruimd. De zaalcommissaris koppelt het scorekastje van het scorebord los en levert die weer bij de receptie van de sporthal in. In samenwerking met het laatstspelende team worden de palen, korven en banken op de goede plekken opgeruimd. De ballen, hesjes en sponsordoeken worden in de Eemvogelkast opgeborgen en die wordt op slot gedaan.

De technische commissie wil jullie alvast bedanken voor de hulp en we nodigen eenieder uit om deze taak van spelende leden over te nemen zodat de vrijwilligerstaken meer verdeeld worden.