Op 3 november gingen de jongens de strijd aan met de meiden tijdens de jeugdavond. Mede dankzij de grote opkomst werd deze avond een groot succes en kwamen we er dan ook eindelijk achter of de jongens of dan toch de meiden op dit moment de betere zijn.

De avond bestond uit vier verschillende spelletjes: een quiz over van alles en nog wat maar vooral over jongens en meiden, een ledematenspel, een woordspelletje en een raadspelletje.

Uit alle jeugdteams waren spelers aanwezig gezien en daardoor konden er in totaal acht teams worden gemaakt. Deze teams speelden steeds tegen een ander team. Zo was het naast een spannende strijd ook een mooie manier om elkaar beter te leren kennen.

De vele Eemvogeljeugdleden hadden het reuze gezellig en deden allemaal even enthousiast mee met alle spelletjes. Uiteindelijk werd er na alle speelrondes een winnaar bekend gemaakt. De jury gaf aan dat het heel erg dicht bij elkaar zat maar dat meiden uiteindelijk net iets meer punten hadden gehaald. Nogmaals gefeliciteerd!

De activiteitencommissie wil alle aanwezigen en alle helpende handjes bedanken voor een leuke avond. Tot ziens bij de game-avond op zaterdag 1 december!