Nog tien nachtjes slapen tot het Eemvogelkerstdiner. Ruim 50 Eemvogels hebben zich aangemeld. Wil jij dit niet missen? Meld je dan snel nog aan!

Ook dit jaar zullen we tijdens het Eemvogel-kerstdiner genieten van al het lekkers dat jullie meebrengen. Om later ook na te kunnen genieten van deze gezellige avond, zullen er de hele avond foto’s worden gemaakt. Er is ook een plekje in de kantine waar leuke groepsfoto’s gemaakt kunnen worden. Deze foto’s kunnen met leuke (kerst)attributen natuurlijk nog leuker gemaakt worden. In de kantine zullen wat spullen aanwezig zijn, maar zelf mag je natuurlijk ook spulletjes mee nemen!

Lotenverkopers Grote Clubactie in de prijzen

Deze avond zullen we ook aandacht besteden aan onze lotenverkopers. Iedereen die tijdens De Grote Clubactie meer dan 20 loten heeft verkocht, zal met een kleinigheidje naar huis gaan. Kan je écht niet bij het kerstdiner aanwezig zijn, dan zal jouw cadeautje een keer tijdens de training gegeven worden.

Laatste kans: aanmelden kan nog!

Al meer dan 50 mensen hebben zich aangemeld voor het Eemvogel-kerstdiner. Wil jij er ook graag bij zijn, maar heb je je nog niet aangemeld? Stuur dan snel een mailtje naar activiteiten@eemvogels.nl. We hebben de uiterste aanmeld datum een paar dagen verlengd. Aanmelden kan nog tot en met woensdagavond 5 december!

PS: we zijn nog op zoek naar ouders die tijdens de eerste ronde willen helpen met het klaarzetten en afruimen van het buffet. Help jij een handje mee? Mail naar activiteiten@eemvogels.nl.