Ruim een week geleden vond het jaarlijkse kerstdiner plaats in de Eemvogelkantine. Iedereen heeft lekker eten op tafel neergezet. We hebben heerlijk gedineerd en wat hebben we het weer gezellig gehad met z’n allen!

Het kerstdiner van de kangoeroes tot en met de B1 startte om 17.00 uur. De kinderen werden ontvangen in een versierde kantine. Er hingen kerstslingers en de lampjes op tafel zorgde voor een sfeervol effect. Er werden lekkere voor-, hoofd- en nagerechten bij het buffet neergezet. Natuurlijk ontbrak de kerstmuziek niet en werden er leuke foto’s gemaakt. Om 18.45 uur was de eerste groep klaar met dineren. Iedereen ging tevreden en vol van de heerlijke gerechten en toetjes naar huis.

Terwijl de eerste groep nog niet weg was, kwamen de hongerige Eemvogelleden van de tweede groep de kantine al binnenwandelen met hun zelf gemaakte of zelf bestelde gerechten. Bij alle drie de gangen stond de tafel vol mooie en lekkere gerechten. Een heerlijk kerstdiner! Ook bij de ouderen zijn leuke foto’s gemaakt. Aan het einde van de avond heeft iedereen een handje geholpen met opruimen, waardoor de kantine er weer tip-top uit zag.

Bedankt voor de hulp en jullie aanwezigheid! Wil je de foto’s ook zien? Stuur dan even een mailtje naar activiteiten@eemvogels.nl. Je krijgt dan een linkje naar waar alle foto’s staan.

(Het kan zijn dat de foto’s niet volledig zijn of dat er Eemvogels onherkenbaar zijn gemaakt, dit i.v.m. de AVG verklaring die (nog) niet is getekend. Ben je onherkenbaar en wil je wel toestemming geven? Lever je AVG verklaring dan zo snel mogelijk in bij John.)