Zaterdag 6 april is het al zo ver, het schutterstoernooi! Het schutterstoernooi is van 13:00 tot 15:00. Deze activiteit vindt plaats na de spelletjes ochtend voor de basisschool. Je kunt je nog opgeven!

Je kunt je als individu opgeven voor het schutterstoernooi. Wij koppelen je dan met iemand anders van de club. Maar je kunt je ook opgeven samen met iemand uit een ander team, of met je broer of zus (wel uit een ander team). Je mag je niet opgeven met iemand uit je eigen team. Je mag je ook opgeven met iemand die niet bij ons op korfbal zit. De kosten zijn 5 euro per persoon. Dit geld gaat gebruikt worden om een nieuwe geluidsinstallatie te kunnen kopen voor binnen in de kantine, en voor buiten!

Als je je opgeeft als tweetal gaan wij kijken of je in de ouderen- of de jongerencompetitie zit. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar activiteiten@eemvogels.nl. We komen ook langs bij de aankomende training zodat je je direct bij ons op kunt geven.

Uiteindelijk hebben we natuurlijk een winnend team bij het schutterstoernooi. Voor
deze spelers staat een mooie prijs te wachten. Waar je zeker van kunt smullen! We hopen jullie allemaal op zaterdag 6 april te zien op het veld aan de Henriëtte
Blaekweg!

De mensen die helpen bij de spelletjes ochtend krijgen een lunch aangeboden van de club zodat zij daarna gelijk mee kunnen doen met het schutterstoernooi.