Op woensdag 3 april was het in de middag gezellig druk op het korfbalveld. Ruim 50 leerlingen uit groep 5 en 6 maakten tijdens het schoolkorfbal- toernooi (opnieuw) kennis met korfbal en de gezellige en positieve sfeer van korfbalvereniging De Eemvogels. De Ludgerusschool werd de winnaar.

‘s Middags verwelkomde de korfbalvereniging kinderen uit groep 5 en 6. Tussen alle
schoolkinderen door waren de Eemvogelleden goed herkenbaar aan hun rode wedstrijdshirt. Veel vrijwilligers van onze club waren op de been om de kinderen een sportieve middag te bezorgen. Het plezier straalde ervan af; zowel bij de deelnemers, het publiek als de organisatie.

Tijdens deze middag streden de schoolteams op een sportieve manier om de felbegeerde beker. Hier werd duidelijk dat korfbal een echte teamsport is. Alleen door samen te werken kun je scoren. De meisjes en jongens zetten zich tot het uiterste in, zowel in de aanval als in de verdediging. Uiteindelijk eindigde een team van De Ludgerusschool op de eerste plek en zij gingen met de beker naar huis. Wij willen alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun hulp!