Zaterdag 6 april maakten de groepen 3 en 4 van de basisscholen in Soest kennis met onze sport. In totaal waren er 59 kinderen aan het rennen, springen en schieten op het veld en wat deden ze het goed!

Zoals elk jaar waren de basisscholen uit Soest uitgenodigd om mee te doen aan de spelletjesochtend. In een korfbalspelcircuit deden de 10 teams bij elk spel hun uiterste best zo snel mogelijk te rennen en zo vaak mogelijk te scoren om zo de meeste punten te halen. Het enthousiasme en plezier spatte ervan af. Ook de toekijkende ouders keken met plezier naar hun kinderen.

Na afloop kreeg iedereen een diploma en een Eemvogeltas mee naar huis. Alle kinderen mogen ook nog vier keer gratis komen proeftrainen. Op die manier kunnen ze nog beter kennismaken met korfbal en De Eemvogels. En wie weet worden ze een echte Eemvogel!?

We hebben weer kunnen laten zien dat gezelligheid en het leuk hebben bij onze vereniging hoog in het vaandel staan. En natuurlijk hoe leuk korfbal is! De activiteitencommissie wil alle vrijwilligers enorm bedanken voor jullie hulp. Door jullie hebben we de spelletjesochtend weer tot een succes kunnen maken!