Nu de temperaturen hoger worden, komt ook de zin in de Familiedag! Deze sportieve dag vindt plaats op zaterdag 22 juni op ons veld. Natuurlijk sluiten we af met een BBQ en daarna nog een leuk feestje. Vergeet je niet aan te melden vóór woensdag 30 mei.

Mini-maxi en maxi-maxi teams

Een mini-maxi team bestaat uit minstens 4 basisscholieren (2 jongens en 2 meisjes) en 4 oudere spelers (2 dames en 2 heren). Bij een mini-maxi team spelen in het ene vak de kinderen en in het andere vak de ouderen. 
Met zoveel nieuwe, jonge jeugdleden hopen we op veel mini-maxi-teams. Je mag familie maar ook vriendjes vragen om mee te doen. Misschien willen de ouders van de jeugdleden een keer meedoen in plaats van aanmoedigen aan de lijn? Bij de mini’s mag een meisje ook als jongen spelen of andersom.

Heb je 8 oudere spelers (4 dames en 4 heren, vanaf de middelbare school leeftijd) dan heb je een maxi-maxi-team en kom je in de maxi-maxi-poule. Ook hier geldt natuurlijk dat je jouw familie en vrienden mee mag nemen. Graag zelfs!

Naast de wedstrijden organiseren we voor de jongste jeugd, de Kangoeroes en de broertjes en zusjes spelletjes op het grasveld.

Aanvoerder, teamnaam en teamkleur

Per team is er een aanvoerder. De aanvoerder regelt de aanmelding voor het hele team. Dat maakt het voor je team én voor ons makkelijker. We zijn benieuwd naar de creatieve teamnamen van dit jaar. En vergeet niet om ook je teamkleur door te geven. Ook de aanmeldingen van de BBQ zien wij vraag via de aanvoerder verschijnen. De kosten van de BBQ zullen zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. Op de dag zelf kan dit betaald worden aan de bar. Als je betaald hebt, geven wij jou een bandje en kan je genieten van het heerlijke eten.
Om rijen bij de bar te voorkomen, is het fijn als er in een keer voor het hele team betaald wordt.

Aanmelden

Je kunt je tot en met woensdag 30 mei aanmelden voor het Familietoernooi en/of de barbecue en/of het feest door een mail te sturen naar activiteiten@eemvogels.nl. Wil je duidelijk aangeven wie er in het team zitten, wie er mee eten en wie er op het feest komt?

Om er dit jaar een extra groot feestje van te kunnen maken, vragen wij een kleine bijdrage van €10,00 per team. Ook zal er dit jaar met muntjes gewerkt worden, dus heb jij nog Eemvogelmuntjes thuis liggen? Vergeet ze dan niet mee te nemen! De kosten voor de barbecue laten we nog weten.

Heb je geen team? Geen probleem. Natuurlijk hoef je je niet met een team aan te melden, maar kan dit ook solo of met een paar mensen samen. Van alle losse aanmeldingen worden leuke teams gevormd.

Vrijwilligers gevraagd!

Om de Familiedag goed te laten verlopen hebben we vrijwilligers nodig. We zoeken horecatijgers en scheidsrechters. Ook beginnende scheidsrechters die het willen leren zijn juist nu welkom. Dit is je kans om een rechtvaardige scheidsrechter te worden.

Bardiensten

De hele dag zijn er barvogels nodig om drankjes te schenken en frietjes te bakken. De aangemelde teams delen we sowieso in om achter de bar te komen helpen.

Scheidsrechters

Vorig jaar hebben al veel ‘nieuwelingen’ een wedstrijd gefloten. Dat gaan we dit jaar weer doen. We gaan er vanuit dat er genoeg aanmeldingen zullen zijn. Als dat niet zo is, vragen we aan elk team om een scheidsrechter te leveren.

Wil je je opgeven als barvogel of scheidsrechter, mail dan naar activiteiten@eemvogels.nl.

Vragen?

Heb je vragen over de Familiedag? Mail dan naar activiteiten@eemvogels.nl.