Op zaterdag 22 juni was het gezellig druk op het Eemvogelveld voor de Familiedag. Met prachtig mooi weer, de barbecue verzorgd door slagerij van Asch en een feest als afsluiting was het een geslaagde dag!

Maar liefst veertien teams van korfballers en gelegenheidskorfballers speelden dit jaar mee met het gezellige Familiedag-toernooi. Ook dit jaar waren de teamnamen creatief en liepen er, naast een hoop bekende, een hoop nieuwe gezichten rond.

Het was prachtig weer met vrijwel alleen maar zon. Na de poulerondes volgden de spannende finales. In de mini Maxi pakte team ‘Familie Zwart’ de titel. Bij de maxi-maxi poule ging het zeer gelijk op. Team zonder Henk won van Familie Mast middels de Golden goal regel en veroverde zo een plaats in de finale. Bij Sovoyolo tegen FC Buitenadem bleek laatstgenoemde de sterkste met een 2-0 overwinning. In een spannende finale ging FC Buitenadem er met de eerste prijs vandoor.

De Familiedag werd afgesloten met een heerlijke barbecue, verzorgd door Slagerij van Asch. Daarna kwam DJ Artez om de avond feestelijk af te sluiten.

Tot volgend jaar allemaal, voor weer een gezellige editie! 

In deze link vind je de foto’s. Heb je nog meer foto’s? Mail ze naar foto@eemvogels.nl.