Na jarenlang ondersteund te zijn geweest door Lancyr + Deelen hebben de Soester korfballers een nieuwe hoofdsponsor. Door in zee te gaan met autoverhuur De Birkt is de belangrijke ondersteuning aan De Eemvogels gewaarborgd. De contracten zijn officieel getekend.

Met een nieuwe shirtsponsor voor de twee hoogste teams is voor De Eemvogels een nieuwe periode aangebroken. Zowel van de zijde van De Birkt als De Eemvogels is in goed overleg een driejarig contract getekend. Op initiatief van Patrick de Gooijer, onderdeel van de sponsorcommissie van De Eemvogels, is het contact tussen beide contractpartijen tot stand gekomen. Een driejarig contract brengt het wederzijdse vertrouwen tot uitdrukking.

De heren Plekkepoel en Presser van autoverhuur De Birkt zeggen de sport in Soest een goed hart toe te dragen. Zij ondersteunen van harte menige sportclub. Daaraan is De Eemvogels toegevoegd. “Als buurman van de korfballers ligt het voor de hand hen te steunen. Uit eigen waarneming weet ik dat het een actieve club is die veel voor de jeugd organiseert.” De heer Presser benadrukt dat dat voor hem van belang is en heeft bijgedragen aan zijn keuze de Soester korfballers langjarig te gaan ondersteunen.

Eemvogel-voorzitter Jeroen van Kappel is verheugd een nieuwe hoofdsponsor gevonden te hebben. Hij zegt dat het niet voor de hand liggend is zo een belangrijke samenwerking te vinden. Naar het oordeel van Jeroen is het van belang een goede hoofdsponsor te hebben. “Door goed naar elkaars belang te kijken kan de samenwerking voor beide partijen veel positiefs brengen.” Hij ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Kortgeleden werd bekend dat de huidige hoofdsponsor Lancyr + Deelen zich wat wilde terugtrekken. De Eemvogels heeft daar alle begrip voor. Na jaren onafgebroken De Eemvogels goed ondersteunt te hebben is het logisch dat er een einde aan komt. Jeroen benadrukt de goede en prettige wijze waarop is samengewerkt met de heer De Peuter van Lancyr + Deelen. “De Eemvogels is hem veel dank verschuldigd. Deze sponsor is ons ook trouw gebleven in iets minder florissante tijden.” En bovendien komt er geen einde aan de ondersteuning door Lancyr + Deelen. In samenwerking met de nieuwe sponsor autoverhuur De Birkt staat er iets moois te gebeuren. Iets dat uitsluitend mogelijk is dankzij de samenwerking met deze sponsoren. Op 7 september bij de seizoensopening zal blijken wat het is.