De algemene ledenvergadering van De Eemvogels heeft scheidend voorzitter Jeroen van Kappel benoemd tot lid van verdienste. Lees verder voor alle informatie.

Vele jaren is Jeroen lid geweest van het bestuur. Eerst als algemeen lid, vervolgens een seizoen penningmeester en de laatste vijf jaar voorzitter.

In de aanbeveling somt Hans Moerman namens het bestuur de verdiensten van Jeroen op. Met name het opzetten van plannen en doelen, het gestructureerd werken aan de opbouw van de vereniging zijn punten waar Jeroen zich sterk voor maakte. Ook zijn inleidingen op ledenvergaderingen werden gememoreerd. Inspirerende verhalen van anderen over het doelgericht werken in onderlinge samenhang werden voorbeelden voor de leden. De inzet van Jeroen over een lange reeks van jaren, de manier waarop hij leiding gaf aan de vereniging waren voldoende argumenten voor de leden om unaniem in te stemmen en Jeroen tot lid van Verdienste te benoemen. Een fles wijn en een fraaie oorkonde naast de felicitaties kwamen Jeroen toe.