Afgelopen zaterdag werd dan ook het seizoen van De Eemvogels officieel geopend. Bijna alle teams speelden thuis en er waren de hele dag activiteiten op en rondom het veld. Lees verder voor een terugblik.

Op het zonovergoten veld aan de Henriette Blaekweg was het een heerlijke dag om te korfballen. De dag werd aangevangen door de D1 die na een spannende eerste helft toch hun meerdere moesten erkennen in tegenstander Animo. Daarna volgde de C1 tegen Antilopen. Een wedstrijd met weinig doelpunten waardoor het lang spannend bleef. Ook bij deze wedstrijd gingen de punten met de tegenstanders mee. Vervolgens was het de beurt aan de senioren. S2 wist lang bij te blijven en het team bleef er de hele wedstrijd voor gaan. Het bleek net niet genoeg om te winnen. Het wedstrijdprogramma werd afgesloten door S1 dat met een klinkende overwinning het publiek kon laten juichen.

s’ Middags was er voor de jeugd een film te zien. Vervolgens bedankte onze kersverse voorzitter Martijn van Laar de nieuwe shirtsponsors Van Dorresteijn Soest en Bowling Overhees. Dit bleek het startsein voor een lekkere barbecue en een gezellige afsluiting van deze eerste thuiszaterdag. We kijken terug op een geslaagde opening van het seizoen.