agenda

Het dit jaar aangetreden bestuur heeft er even over gedaan, maar nu is er een eerste voorlopige versie van de activiteitenagenda voor het voorjaar van 2024. Lees verder voor alle informatie over deze evenementen.

We zijn weliswaar een relatief kleine vereniging, maar het enthousiasme bij iedereen is er en de lijnen zijn lekker kort. Dingen organiseren kan dan snel en makkelijk, mits we niet te veel hooi op onze vork nemen. Kijk even goed naar de onderstaande agenda. Hier is alle informatie terug te vinden over wanneer de activiteiten plaats vinden en voor wie deze georganiseerd worden.

Er zijn wat momenten waarop iedereen wordt verwacht zoals de schoonmaakactie, het schutterstoernooi, het schoolkorfbaltoernooi en de familiedag. Maar er zijn ook activiteiten die per team worden georganiseerd. Vanaf 20 maart trainen we weer buiten en vanaf dat moment start ook de reeks activiteiten. Zet de onderstaande data snel in je agenda zodat je er zeker weten bij kunt zijn!

Activiteitenagenda

Vrijdag 22 maart | Seniorenavond
Een gezelligheidsavond voor alle senioren, niet spelende leden, ouders van jeugdleden en aanhang/gasten georganiseerd door Senioren 2.

Zaterdag 23 maart | Schoonmaakdag
Het opruimen en schoonmaken van de veldaccomodatie met alle leden ter voorbereiding op het veldseizoen.

Zaterdag 6 april | Start veldseizoen
De eerste wedstrijden op het veld dus we zien jullie dan allemaal graag weer langs de lijn.

Zaterdag 13 april | Schutterstoernooi en zaalfinale
Het jaarlijkse schutterstoernooi voor alle leden. Er zijn deze dag geen competitiewedstrijden omdat de zaalfinale van Korfbal League op het programma staat.

Woensdag 10 en 17 april en zaterdag 20 april | Schoolkorfbal
Terug van weggeweest organiseert De Eemvogels dit jaar weer een Schoolkorfbaltoernooi. Op woensdagavond 10 en 17 begeleiden we de scholen ter voorbereiding op het toernooi en het toernooi zelf vindt plaats op zaterdag 20 april. Daarbij zijn alle beschikbare senioren nodig voor het begeleiden, fluiten van wedstrijden, draaien van kantinedienst enz. Er zal snel geïnventariseerd worden wie daarbij kunnen helpen. Het schoolkorfbaltoernooi is bij uitstek geschikt om nieuwe leden te trekken en dus zeer belangrijk voor de toekomst van onze mooie club.
Per direct zijn er mensen nodig die een school kunnen begeleiden, die helpen in de voorbereiding en die het contact met een school kunnen onderhouden. Geef je daarvoor op bij Agnes of Kees.

Donderdag 9 mei | Hemelvaartstoernooi RDZ

Vrijdag 31 mei | Seniorenavond
Een gezelligheidsavond voor alle senioren, niet spelende leden, ouders van jeugdleden en aanhang/gasten georganiseerd door Senioren 1.

Juni | Jeugdactiviteit
In juni, de precieze datum volgt nog, zal er nog een activiteit plaatsvinden die speciaal voor al onze jeugdleden is.

Zaterdag 22 juni | Familiedag
De jaarlijkse traditionele afsluiting van het seizoen vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 juni. Zoek nu alvast je familie en vrienden bij elkaar voor het Familietoernooi.

Seizoen 2024-2025
Seizoenstart eind augustus
Spelregelquiz augustus
Algemene Ledenvergadering september