De Eemvogels organiseert dit voorjaar het Schoolkorfbaltoernooi en jouw school kan daaraan meedoen. Lees verder voor alle informatie over het toernooi en de inschrijving.

Toernooi en data
We werken toe naar een hele mooie finaledag op zaterdag 20 april op de Eemvogels accommodatie aan de Henriëtte Blaekweg 1 in Soest. In de aanloop daarheen zijn er twee voorbereidende trainings- en spelavonden. Deze vinden plaats op woensdag 10 en 17 april vanaf 18.00 op dezelfde accommodatie. Deze activiteiten worden volledig verzorgd en begeleid door mensen van de korfbalclub De Eemvogels. Daarbij zijn alle scholen uit Soest en Soesterberg van harte welkom.

Inschrijving
De gedachte is om per school met één of twee teams mee te doen. Per school een team bestaande uit tenminste 4 kinderen van groep 5/6 en/of een team met minstens 8 kinderen uit groep 7/8  is het uitgangspunt. Teams kunnen ingeschreven worden tot 20 maart. Vervolgens zal op 26 maart het programma worden gepubliceerd. Inschrijven kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en te mailen naar Kees Groeneveld (secretaris.eemvogels@gmail.com) of Agnes Kraaikamp (agneskraaikamp@lapre.nl)

Het is niet perse noodzakelijk om op school vooraf en in de weken van 10 tot 20 april speciale activiteiten te plannen. Maar als de school wel zelf ook aandacht wil besteden aan korfbal, dan is er een lespakket van de korfbalbond beschikbaar via de onderstaande link.

https://www.schoolkorfbal.nl/app/uploads/2021/01/Lespakket-schoolkorfbal-1.pdf

Het is ook mogelijk om korfballers van De Eemvogels te vragen om te komen helpen bij de lessen. In elk geval bieden De Eemvogels per school een contactpersoon/begeleider uit de leden aan. Vanuit De Eemvogels hebben de volgende personen zich aangemeld om contactpersoon voor de scholen te zijn: Patrick de Gooijer, Agnes Kraaikamp, Martijn van Laar, Rick Mast en Nathanja Snoek. Mochten er nog andere Eemvogels zijn die contacten hebben met één of meer Soester scholen, meld je dan bij Kees of Agnes.

Inschrijfformulier
De Eemvogels Schoolkorfbal 2024 aanmeldingsformulier

Onze school, de ______________________________school
meldt zich wel/niet * aan om mee te doen met
het Eemvogels-schoolkorfbaltoernooi van voorjaar 2024.

We verwachten mee te gaan doen met
1 / 2 * teams van minimaal vier leerlingen uit groep 5/6
1 / 2 * teams van minimaal acht leerlingen van groep 7/8

* doorhalen wat NIET van toepassing is

Contactpersoon van de school voor deze activiteit is
naam: _______________________________
emailadres:___________________________
telefoonnummer: ______________________

Dit formulier graag ingevuld sturen naar
Kees Groeneveld, secretaris.eemvogels@gmail.com tel 06 58748075
of Agnes Kraaikamp, agneskraaikamp@lapre.nl