Met vijf wedstrijden in 14 dagen was het een pittig slot van de zaalcompetitie voor De Eemvogels. Na de winst op HKC en Unitas en het gelijkspel bij Sparta, speelde het team deze week nog uit tegen Tweemaal Zes en thuis tegen wederom Sparta. In beide wedstrijden ging het lang gelijk op en kwamen de Soesters in de tweede helft ook nog op voorsprong. Het seizoen leek echter net te lang want in beide gevallen werd er toch verloren. In Maartensdijk werd het 22-16 en afgelopen zaterdag in Soest 10-14.

In de afgelopen weken werd al duidelijk dat een bijzondere uitkomst van competitie mogelijk was. Als De Eemvogels in de laatste twee wedstrijden niet minimaal 1 punt zou pakken dan was het mogelijk dat er vier teams op 17 punten en dus bovenaan zouden eindigen. Ondanks de inspanningen aan de kant van de Soesters lukte het niet om uit één van de twee resterende wedstrijden een resultaten te halen. In Maartensdijk werd er na een goede eerste helft maar een mindere tweede helft terecht verloren van Tweemaal Zes (22-16). Zaterdag was Sparta de tegenstander en ook hier werd een goede eerste helft afgewisseld met een tweede helft waarin het de thuisploeg vooral al het nodige geluk ontbrak. Sparta scoorde op de beslissende momenten en zo eindige de wedstrijd in een 10-14 overwinning voor de uitploeg.

Daarmee is De Eemvogels gedeeld kampioen in de breedteklasse geworden. Na het kampioenschap op het veld wist de ploeg ook in de zaal de titel in de wacht te slepen. Na een korte pauze zal begin april een nieuwe veldcompetitie worden opgestart met drie nieuwe tegenstanders.

Doelpuntenmakers 13-03: Elise Koning 5x, Jordi Mast 4x, Jade Kraaikamp 2x, Daniëlle Ras 2x, Nando Kraaikamp 2x  Jeremi Mast 1x

Doelpuntenmakers 16-03: Jeremi Mast 3x, Elise Koning 2x Jade Kraaikamp 2x, Nando Kraaikamp 2x, Jordi Mast 1x