De voorbereidingen voor het schoolkorfbaltoernooi op 20 april zijn in vorige gang. De Eemvogels heeft de hulp van alle leden en ouders jeugdleden nodig om dit tot een succes te maken. Lees verder voor alle informatie.

Beste ouders van De Eemvogels jeugd

Jullie kunnen helpen om het aantal kinderen dat meespeelt bij De Eemvogels te laten groeien.

Het nieuwe bestuur van de club heeft het initiatief genomen om in april schoolkorfbal te gaan spelen. Omdat het een aantal jaren niet is gedaan, blijkt het voor het personeel van de scholen lastig te zijn om teams op de been te krijgen en die te begeleiden. Als we via de ouders wat teams kunnen organiseren, dan krijgt het geheel toch wat meer body, zonder dat we het schoolpersoneel extra belasten in hun vrije tijd. Zo kunnen we wellicht meteen al meer kinderen bij de club krijgen en leggen we een basis voor een weer wat grotere vervolgactiviteit met de scholen, volgend seizoen.

Daarom doen we graag een beroep op de ouders van de al bij De Eemvogels spelende kinderen om hun vriendjes en vriendinnetjes te mobiliseren om samen een team te vormen. Vier kinderen is al voldoende voor een korfbalteam. We gaan uit van teams van groep 5/6 en teams van groep 7/8.

Twee scholen hebben zich al aangemeld om mee te doen, De Driesprong, de school van Agnes Kraaikamp, met een groep 5-6 team en de 2e Van der Hucht school van Rick Mast met een 5/6 team en een 7/8 team. Voor het maken van de andere teams hebben wij jullie, als ouders, nodig.

Wat vragen wij van jullie?

  • Uw dochter of zoon in groep 5/6 –> 4-tal team + begeleider.
  • Uw dochter of zoon in groep 7/8 –> 4-tal team + begeleider.
  • Uw dochter of zoon niet in groep 5-8 –> Kantinedienst draaien (10, 17 en 20 april).

De planning is als volgt:

Op woensdag 10 en 17 april training op het veld met de onderstaande trainingstijden:

Groep Tijd
Groep 5/6 18.00 – 19.00
Groep 7/8 19.00 – 20.00

 

Op zaterdag 20 april spelen vanaf 13.30 uur wedstrijdjes op het veld met ook wat spelletjes individueel of per tweetallen.

Locatie:

Henriëtte Blaekweg 1, 3768 HA Soest

 

Opgeven:

Kees Groeneveld (secretaris@eemvogels.nl) of naar Ingmar Visser (appen naar 0622425736) en in elk geval tot ziens op de genoemde datums.