Op zaterdag 18 maart organiseren we weer een grote schoonmaak- en klusdag. Om weer goed de veldcompetitie in te kunnen gaan vragen wij jouw hulp! Help jij mee?

Het schoonmaken bestaat onder andere uit het grondig schoonmaken van de kleedkamers, vloer van de kantine en het lappen van ramen. Ben jij bereid om de handen uit de mouwen te steken om de kantine weer fris te maken? Je bent van harte welkom!

Het klussen bestaat onder andere uit het schuren en schilderen van de buitendeuren, het maken van kapstokken en het maken van een extra rek voor het tassenrek. Ben je (enigszins) handig met de boormachine of de kwast? Wees welkom! Heb je zelf de beschikking over apparatuur en gereedschap, neem dit dan alsjeblieft mee.

Oproep aan alle Eemvogelleden, ouders en andere belangstellenden
Heb je op zaterdag 18 maart tijd om schoon te maken of te klussen? Meld je dan aan bij de beheercommissie (beheer@eemvogels.nl). Geef in de mail aan of je wilt schoonmaken of klussen en of je eventueel materiaal ter beschikking hebt.

We starten om 10.00 uur en werken door tot 17.00 uur. Natuurlijk verzorgen we tussendoor een lunch. Ben je niet de hele dag beschikbaar, maar wil je wel een bijdrage leveren aan de schoonmaak- en klusdag? Ook dan horen we heel graag van je (beheer@eemvogels.nl).