Aanstaande zaterdag staat voor S1 de laatste zaalwedstrijd in de zaalcompetitie op het programma. Na de prachtige overwinning van afgelopen zaterdag zal het team ook van SIM moeten winnen om het kampioenschap in eigen hand te houden. Ditmaal een keer geen wedstrijd in het verre Friesland, maar een thuiswedstrijd. Ben jij erbij?
Afgelopen zaterdag wist het vlaggenschip van De Eemvogels uit tegen concurrent TFS een belangrijke 10-11 overwinning te behalen. Hiermee kwamen beide teams op 20 punten met nog één wedstrijd te gaan. De Eemvogels speelt haar laatste wedstrijd zaterdag thuis tegen SIM en TFS treedt in Bussum aan tegen DOC. Winnen beide teams deze laatste wedstrijd dan zal er spoedig een beslissingswedstrijd tussen De Eemvogels en TFS plaatsvinden op neutraal terrein. Beide teams hebben dus echter eerst nog een wedstrijd te gaan en het is dan ook zaak voor De Eemvogels om te winnen en het kampioenschap in eigen hand te houden.

Het zou natuurlijk geweldig zijn als de spelers zaterdag gesteund door een volle sporthal de wedstrijd in kunnen gaan. Lees hier onder verder voor alle informatie over de wedstrijd. Het staat je natuurlijk vrij om dit bericht te delen zodat we met zoveel mogelijk supporters het eerste naar de overwinning kunnen schreeuwen!

Wanneer?
Zaterdag 11 maart om 15.45 uur

Waar?
Sportboulevard de Engh
Dalweg 181
3762 AW  SOEST

Wie?
Alle Eemvogels, ouders, vrienden en eenieder die De Eemvogels een warm hart toedraagt of gewoon een leuke korfbalwedstrijd wil zien.