Op zaterdag 24 juni was het gezellig druk op het Eemvogelveld voor de Familiedag. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Maar liefst twaalf teams van korfballers en gelegenheidskorfballers speelden dit jaar mee met het gezellige Familiedag-toernooi. Dit jaar waren niet alleen de teamnamen weer erg creatief, er liepen ook een aantal goedgeklede teams rond. Voor de supporters en het aanzicht was dit ontzettend leuk!

Het was weliswaar niet zo’n stralende dag als de dagen ervoor, maar gelukkig over het algemeen wel droog. Als afsluiting vna de de sportieve prestatie van alle teams, was het om 17.30 uur tijd voor de finaleronde. Om plek 3 en 4 streden Schwarze Schmetterlinge en Diep in de Zee. Plek 1 en 2 werd uitgevochten door de Pittige Pythons en de Squad Mast. Uiteindelijk ging de Squad Mast er met de 1e plek vandoor, werden de Pittige Pythons 2e, Schwarze Schmetterlinge veroverde de 3e plek en Diep in de Zee werd trots 4e.

Na de finale was het tijd voor de prijsuitreiking in de kantine. De eerste prijs die werd uitgereikt was voor de beste outfit van de dag! Na eervolle vermeldingen van de Linda´s, All Stars en We Could Be Heroes ging de prijs naar… Diep in de Zee! Daarna was het tijd voor de spelers van Squad Mast om hun verdiende medailles in ontvangst te nemen en het applaus te ontvangen. De Familiedag werd afgesloten met een heerlijke barbecue.

Tot volgend jaar allemaal voor weer een gezellige editie!

Heb je nog foto’s? Mail ze naar foto@eemvogels.nl.