Na maanden van voorbereiding is het nu van start. Sinds vorige week ontvangen we op maandag, dinsdag en donderdag Bink kinderopvang in onze Eemvogelkantine. Bink biedt in onze Eemvogelkantine naschoolse opvang voor oudere kinderen (7+). 

De afgelopen maanden zijn Hans en Manny samen met Bink bezig geweest om alle randvoorwaarden en vergunningen rond te krijgen om daadwerkelijk te kunnen starten. Sinds de herfstvakantie heeft Bink haar intrek bij ons genomen. Op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend aan de schooltijd tot 18.30 uur en in de schoolvakanties van 7.30 tot 18.30 uur biedt Bink naschoolse opvang aan op onze locatie.

Blij met de samenwerking
Het bestuur van De Eemvogels is enthousiast over de samenwerking met Bink. Onze locatie wordt beter benut en onze naamsbekendheid wordt automatisch vergroot. Dankzij de samenwerking komen meer kinderen spelenderwijs in aanraking met korfbal en ook ouders/verzorgers zijn dankzij de kinderopvang al bekend met onze locatie. Daarnaast helpt de opbrengst van de onderhuur onze vereniging ook op financieel gebied.

Benodigde aanpassingen
De beheercommissie kijkt samen met Bink en de gemeente naar de aanpassingen die aan de kantine (en met name de keuken) gedaan moeten worden. Dit wordt de komende maanden verder uitgerold. Wel zien we al een aantal nieuwe zaken in de Eemvogelkantine. Zo staan er mooie nieuwe banken en een voetbaltafel.