Woensdag 31 januari was het dan zo ver, voor de tweede keer dit jaar mocht elk jeugdlid een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. Dit bleek wederom een groot succes. De zaal stond vol met fanatieke en enthousiaste korfballers!

Het eerste uur was het aan de F1, D1 en C1 om samen met een vriendje of vriendinnetje te trainen. Als eerste werd er een goeie warming up gedaan en werd er lekker op de korf geschoten. Al snel werd er een wedstrijdelement in de training gebracht. Twee groepjes stonden klaar om zo snel mogelijk een klein parcours af te leggen. Ook werd er bij de D en C gekeken wie zijn snelheid het beste kon combineren met oplettendheid in het spel boter, kaas en eieren.

Het tweede uur was het aan de B1, A2 en A1 om vrienden kennis te laten maken met korfbal. Vooral bij de A2 waren er veel enthousiastelingen die kwamen kijken hoe het er op een woensdagavond aan toe gaat bij De Eemvogels. Al snel waren alle teams druk bezig en werd er fanatiek gekorfbald.

De twee trainingsuurtjes vlogen voorbij. Bij De Eemvogels gaat het niet alleen om fanatiek korfballen, maar ook om gezelligheid. Daarom zijn alle vriendjes en vriendinnetjes ook welkom op de jeugdavond op zaterdag 3 februari om nog verder kennis te maken met onze vereniging.

Proeftrainen
Heb jij meegetraind en lijkt korfbal je een leuke sport? Je bent van harte welkom om vier keer gratis te komen proeftrainen.