Het buitenseizoen is begonnen en daarmee ook de kantinediensten! We hebben weer een mooi kantinerooster in elkaar gezet. Sta jij ingeroosterd?

We (met dank aan Tim en Ilse!) hebben weer een mooi rooster voor de kantinebezetting op de competitie-zaterdagen in elkaar gezet. In het rooster kan je zien op welke dagen en tijden je bardienst hebt. Lukt het je echt niet om aanwezig te zijn op het moment dat je ingepland staat? Zorg dan zelf voor vervanging en geef dit door aan de kantinecommissie via kantine@eemvogels.nl. Dit in verband met de vereiste leeftijd en benodigde certificaten per kantinedienst.

Dit seizoen is voor het kantinerooster gebruik gemaakt van het computerprogramma waar ook het wedstrijdsecretariaat gebruik van maakt. Je kunt dus zien of je ingeroosterd staat voor een kantinedienst in het wedstrijdprogramma. Ook krijg je een paar dagen voor je dienst een herinneringsemail hiervoor.

De bardiensten zijn nu dus afgestemd op de wedstrijden. De volgende bardienst start bij de verzameltijd van de volgende wedstrijd, dit geeft tijd voor de overdracht van de bardienst en indien van toepassing het op tijd aanwezig zijn voor je eigen wedstrijd.

Wat houdt een bardienst draaien in?

– ’s Ochtends: vooral verkoop van koude en warme dranken. Natuurlijk zorg je er ook voor dat er na de kangoeroetraining limonade klaarstaat voor hen en voor alle wedstrijdspelers en de scheids tijdens de rust.

– ’s Middags: koude en warme dranken verkopen, tosti’s en frituur. Natuurlijk zorg je er ook voor dat er in de rust limonade voor de spelers klaarstaat en regel je een drankje voor de scheids.

Natuurlijk sta je bij een bardienst nooit alleen. Je staat altijd samen met een Eemvogellid of Eemvogelouder. In het rooster is er rekening mee gehouden dat tenminste een van de barvogels 16 jaar of ouder is en het IVA-certificaat heeft behaald. Dit certificaat gaat over verantwoord alcohol schenken. Sta jij dit seizoen achter de bar en heb je nog geen IVA-certificaat behaald? Dan zullen we je hier binnenkort over informeren. Heb je nog niet eerder achter de bar gestaan? Geen probleem. Achter de bar ligt een map met uitgebreide handleiding. Wil je graag vooraf meer uitleg? Mail dan naar kantine@eemvogels.nl.

Leuk, ik wil ook!
Sta jij nog niet ingeroosterd, maar wil je ook een keer een bardienst draaien? Mail naar kantine@eemvogels.nl of meld je aan bij de bar. Ook ouders zijn welkom om zich aan te melden. Het draaien van een bardienst is een leuke manier om nog meer betrokken te zijn bij de fantastische vrijetijdsbesteding van je kind(eren)! Bovendien ontlast je op die manier de spelende leden die vaak al zoveel doen voor de club (denk aan fluiten, coachen en natuurlijk zelf spelen).

Ook op woensdagavond en bij activiteiten
De Eemvogelkantine is niet alleen geopend tijdens de competitie zaterdagen, maar ook op de woensdagavonden en tijdens activiteiten. Wil jij één of meerdere keren barvogel zijn? Mail naar kantine@eemvogels.nl of meld je aan bij de bar.