De Grote Clubactie is volop aan de gang. Heb jij al loten verkocht? Niet alleen lotenkopers kunnen in de prijzen vallen, ook voor lotenverkopers liggen leuke prijzen klaar!

Niet alleen bij het kopen van een lot maak je kans op mooie prijzen, ook jij als verkoper kan beloond worden met mooie prijzen. Wij hopen dat we dit jaar weer een geweldig resultaat gaan neerzetten en we zetten onze lotenverkopers daarbij graag in het zonnetje.

  • Verkoop 20 loten en ontvang een entreekaart! Bij 20 of meer verkochte loten krijg je van de Grote Clubactie een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. Ook ontvang je een tweede artikel gratis bij masita.com. Van onze eigen activiteitencommissie ontvang je bovendien een leuk cadeaupakket.
  • Lotenverkoper #1 Ben jij de Eemvogel die de meeste loten verkoopt? Dan ontvang jij een speciale winnaarsprijs!
  • Teamuitje voor best verkopende jeugdteam Het team wat (gemiddeld) de meeste loten heeft verkocht kan een leuk teamuitje verwachten! Zorg er daarom voor dat je je teamgenoten enthousiasmeert om zoveel mogelijk loten te verkopen.
  • Teamuitje voor best verkopende seniorenteam De Grote Clubactie staat bekend als een jeugdactie, maar met alle salesfuncties binnen de senioren verwachten wij daar ook een bepaalde verkoopkracht. Het seniorenteam dat de meeste loten verkoopt mag er ook op uit.

Oja, niet vergeten: als jij mee wil doen aan de landelijke verkoopwedstrijd, vergeet je dan niet aan te melden op de website van de Grote Clubactie en maak kans op een Playstation 4.

Lees hier meer over de Grote Clubactie bij De Eemvogels.