Komend weekend ontvang je een betaalverzoek voor je contributie. De penningmeester is bezig met alle voorbereidingen.

Het betaalverzoek is voor de contributie en voor alle competitiespelende leden ook voor het kledingplan.

Betaling in één keer of in termijnen: aan jou de keuze

Voor het innen van de contributie maken we gebruik van ClubCollect. Via de link in de e-mail kom je op je persoonlijke betaalpagina bij ClubCollect. Daar kun je je factuur bekijken en kiezen of je in één keer of in termijnen wilt betalen. Betaal je in één keer, dan kan dat via iDEAL of via automatische incasso. Kies je voor betaling in termijnen, dan gaat dat altijd via automatische incasso. Per termijn wordt een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht van €0,50.

Verzamelfactuur voor gezinnen met drie of meer Eemvogelleden

Zijn drie of meer gezinsleden lid van De Eemvogels? Dan is het mogelijk om één verzamelfactuur te ontvangen. Het is dan mogelijk om in termijnen te betalen zonder dat voor ieder lid apart de administratieve bijdrage in rekening wordt gebracht. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact op met de penningmeester. (Ontvingen jullie vorig jaar al een verzamelfactuur, dan gaan we ervan uit dat jullie daar dit jaar opnieuw gebruik van willen maken.)

Vragen

Heb je vragen over de contributiebetaling? Mail of bel dan naar de penningmeester: John van den Boom, penningmeester@eemvogels.nl, 06-51403454.