Afgelopen zaterdag organiseerden we weer een Kangoeroe Klup-dag voor alle (toekomstige) korfballiefhebbers van 3 t/m 6 jaar. Een uur lang werd er in de sportzaal aan de Smitsweg gesprongen, gesprint, gegooid, geschoten en vooral veel lol gemaakt.

Niet alleen de kinderen hadden een leuke tijd, ook de ouders hebben genoten. Na afloop kregen alle kinderen een diploma en een heuse korfbaltas mee naar huis. Ook zijn ze van harte welkom vier keer gratis te komen proeftrainen bij de Kangoeroe Klup.

De kangoeroes spelen nog geen competitie, maar trainen wel elke week gezellig samen. Uiteraard hebben de spelvormen een vette knipoog naar het korfbal. Tot eind maart vinden de trainingen plaats in de sporthal van Sportboulevard De Engh. Ook alle 3 t/m 6-jarigen die afgelopen zaterdag niet aanwezig waren, zijn van harte welkom om te komen proeftrainen.

Het was een afgelopen zaterdag heel gezellige middag en de sportiviteit van iedereen in de zaal spatte eraf! De activiteitencommissie wil alle helpende handen nog een keer bedanken voor hun hulp.