Zaterdag 12 september spelen veel van onze teams hun eerste thuiswedstrijd. Een perfecte dag om het seizoen met alle leden te openen.

We hebben de hele dag van alles op de planning staan. Gezellig als jullie de hele dag blijven. Het weer lijkt ons goed gezind.

Opening en het maken van foto’s

We verwachten alle leden zaterdag 12 september om 10 uur op het veld zodat we na een openingswoord van voorzitter Jeroen kunnen starten met het maken van de clubfoto*. Vanaf 10.15 gaan we de teamfoto’s maken*. Overigens maken we clubfoto natuurlijk netjes op 1,5 meter afstand. De fotograaf gaat hiervoor zelfs op het dak van de kantine staan. De leden staan op het veld. Wij geven aan waar je moet staan.

Shotgame

Tussen 10.30-12 uur spelen we het spel shotgame. Wie zet in 30 seconden de hoogste score van de dag neer? Iedereen kan dit spel meespelen. Per team komt iedereen aan de beurt. We starten met de D1 en de B1 omdat zij vandaag al vroeg starten met de wedstrijd dan wel een uit wedstrijd spelen. Om 12 uur maken we bekend wie de winnaar is.

Wedstrijden

Tussendoor vinden er allerlei wedstrijden plaats. We hopen natuurlijk dat jullie elkaar bij deze eerste thuiswedstrijden goed gaan aanmoedigen!

11.15 start wedstrijd D1

12.15 start wedstrijd A2 en S3

13.50 start wedstrijd A1 en S2

15.30 start wedstrijd S1

Frietjes

Vanaf 17 uur zorgt onze sponsor Bowling Overhees voor friet met saté of een bal gehakt** zodat we deze sportieve dag met elkaar kunnen afsluiten. Bord en bestek regelen wij. Neem je zelf je eigen stoel of kleed mee? Om 19 uur is de dag afgelopen.

* ) De foto’s worden op de site van de Eemvogels gepubliceerd en gebruikt voor onze sociale media kanalen. Heb je nog geen toestemmingsformulier getekend dan kan je niet op de foto. Een toestemmingsformulier kan je aanvragen en getekend weer inleveren bij de penningmeester.

**) Voor het eten moest je je aanmelden voor 6 september. De inschrijving is helaas gesloten