De missie van het KNKV is ‘Zoveel mogelijk mensen plezier laten beleven aan korfbal’. Hoe kunnen we dat samen bereiken? Jij weet als geen ander hoe we meer sporters voor onze sport kunnen winnen en behouden. Deel jouw ideeën, geef je mening en creëer samen met ons de toekomst van korfbal. Co-creatie heet dat.

Hoe denkt de korfballer (speler, trainer, coach, scheidsrechter, fan, bestuurder, vrijwillig kader, etc) zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan korfbal? Hoe gaan we nog meer Genieten? Hoe Inspireren we anderen voor korfbal? Hoe laten we ieder op zijn niveau Uitblinken? Welke Innovaties zorgen voor verbetering van het korfbalspel? Verenigen, hoe doen we dat? Hoe leggen we de juiste Verbindingen met stakeholders? Deze belangrijke vragen liggen nu voor in de co-creatie die het Korfbalverbond voor ogen heeft.

Vanaf 3 april tot en met 16 april aanstaande kun je via KNKV.nl een inhoudelijke bijdrage leveren aan de gezamenlijke korfbaldroom! Iedere input hiervoor is welkom en wij roepen dan ook iedereen op om deel te nemen.

Deel jouw ideeën, geef je mening en creëer samen met ons de toekomst van korfbal. Reserveer nu vast tijd in je agenda om online je bijdrage te leveren. Het Korfbalverbond geeft iedereen twee weken de tijd mee te doen en mee te denken.