Nieuws vanuit de Kantinecommissie voor alle Barvogels (iedereen die een bardienst draait) en alle bezoekers van de kantine. Over nieuw assortiment en andere vernieuwingen.

Wist je dat…

…we een geweldig koffie-aanbod hebben met onze nieuwe koffiemachine? Kom vooral eens proeven!

…de thee tijdelijk weer gezet zal worden met gekookt water uit de waterkoker? Dit omdat de thee uit de koffiemachine een stuk minder lekker smaakt. Totdat dit is opgelost doen we het op de “ouderwetse” manier.

…je nu ook voor cup-a-soup kunt kiezen? We hebben twee smaken. De keuze vind je op de bar.

…we ook onze bekende aanmaaklimonade verkopen? Handig als je geen blikje of flesje frisdrank wilt.

…je tegenwoordig kunt pinnen? Pinnen kan (heel graag zelfs!) vanaf 1 euro.

Vanwege deze vernieuwingen en omdat we veel nieuwe Barvogels mogen verwelkomen dit seizoen, wordt er hard gewerkt aan de nieuwe bar-instructies. De vernieuwde instructies vind je in de grijze multomap achter de bar – ‘KANTINE’ staat op de rug van deze map.

Ben jij Barvogel? Pak deze map er dan eens bij en lees de nieuwe instructies even door. Ook al denk je alles te weten, er zit vast wel wat nieuws bij. Er volgen nog meer instructies, dus kijk de map regelmatig in. Je feedback is welkom. Alle adviezen en tips maken de barinstructies steeds beter. Je kunt je feedback achterlaten op een briefje in een showmapje in de multomap (zet ook even je naam op het briefje!) of mail het door naar kantine@eemvogels.nl.

Succes Barvogels en alvast bedankt voor jullie inzet!
En aan iedereen: kom eens langs in de kantine! Gezellig en lekker, ÉN zo steun je je vereniging ook!