Aankomende zaterdag 27 mei kunnen zowel de A2 als de D1 een eerste plek in de competitie veilig stellen. Beide teams spelen een uitwedstrijd en kunnen bij winst het kampioenschap weer mee terug naar Soest nemen. De C1 is al kampioen maar kan zaterdag in een thuiswedstrijd de ongeslagen status behouden. Dit is natuurlijk het leukste met veel publiek langs de lijn. Ben je in de gelegenheid om te komen? We zien jullie graag langs de lijn!

De A2 speelt komende zaterdag uit bij Victum in Houten en is bij winst in ieder geval zeker van een gedeelde eerste plaats. In de zeer spannende poule zijn alle teams aan elkaar gewaagd. Ook dit belooft weer een spannende pot te worden.
Adres: Sportpark Weteringhoek, Hefbrug 7, 3991LB HOUTEN (10.00u spelen)

De C1 heeft afgelopen zaterdag in Bennekom al het kampioenschap binnen weten te halen. Met vier overwinningen en een gelijkspel is de ploeg nog altijd ongeslagen. Zij spelen zaterdag thuis tegen MIA voor het ongeslagen kampioenschap (10.15u spelen). Naast de C spelen ook de B, S3 en S4 nog thuis. De B1 heeft in een leuke poule een mooie 4de plaats veiliggesteld en zij kunnen dus vrijuit spelen en het seizoen afsluiten (11.15u spelen). Voor S4 bestaat er nog een kleine kans op het kampioenschap als zij zelf winnen en concurrent MIA verliest (14.00u spelen). S3 speelt tegen Oranje Zwart. De uitwedstrijd werd nipt verloren dus alle kans voor het team om nog een plek te stijgen in het eindklassement (15.30u spelen).

De D1 heeft afgelopen zaterdag met een overwinning op concurrent Revival de eerst plek weer overgenomen. Aan het team de taak om zaterdag in Putten de Meeuwen te verslaan en daarmee het kampioenschap op te eisen.                                                                    Adres: Sportpark Putter Eng, Halvinkhuizerweg 82, 3882LA Putten (10.30u spelen)