Aankomende donderdag 25 mei gaan we met ruim 70 Eemvogels naar Zeist om deel te nemen aan het RDZ toernooi. In het vorige artikel hebben jullie het wedstrijd- en speelschema terug kunnen vinden. In dit bericht nog de laatste aandachtspunten.

  • Qua vervoer is het ieder jaar een beetje passen en meten. Aan iedereen het verzoek om pas te gaan rijden (zowel heen als terug) als de auto vol zit. De coaches communiceren namelijk onderling hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn en zo voorkomen we dat er te weinig vervoer is.
  • We nemen altijd eigen materiaal mee naar het toernooi (ballen, hesjes, fluitjes). Deze kunnen gebruikt worden tijdens het toernooi maar we willen ook graag dat alles weer heel terug in Soest komt. Gebruik je dus één van onze materialen, zorg dan ook dat deze netjes weer terug komen!
  • Alle teams spelen in het rode wedstrijdtenue hun wedstrijden. Volgens het huidige wedstrijdschema spelen we tegen geen enkel ander team dat ook in het rood speelt dus je hoeft niet perse een zwart of wit shirt mee (mag wel natuurlijk).
  • De weersverwachting voor donderdag is uitermate positief. Dit betekent wel dat de kans op verbranding groot is aangezien we op een open veld met weinig beschutting zitten. Zorg dus zelf voor voldoende zonnebrand, zonnebrillen en andere afdekmiddelen. Denk ook aan voldoende drinken en eventueel iets om de tijd tussen de wedstrijden mee te vullen. Tenslotte is een handdoek of stoeltje ook handig om goed te kunnen ontspannen tussen alle wedstrijden door.
  • Vorig jaar hebben we verdeeld onder 18 scheidsrechters in totaal 18 wedstrijden gefloten. We hopen dit jaar weer op jullie te kunnen rekenen! Bij het begin van het toernooi zal Jeremi de kaartjes verdelen onder de spelende teams. Het is de bedoeling dat dit zo veel mogelijk verdeeld wordt en je dus niet meer dan 1 keer hoeft te fluiten. Verzoek is wel om zelf een fluitje en pen mee te nemen voor de mensen die wel eens gefloten hebben of die graag zouden willen fluiten.
  • We verzamelen om 09.00 op ons eigen veld om vervolgens te vertrekken naar Zeist. Geef donderdagochtend bij Jordi aan of je aanwezig bent zodat we niemand achterlaten in Soest. Als je rechtstreeks gaat of ander vervoer hebt geregeld, laat dit dan even weten bij je coach zodat we niet onnodig op mensen staan te wachten.

Nu nog hopen dat de weersverwachting zo blijft en dan maken we er met z’n allen weer een hele mooie dag van. Tot donderdag!