Enkele weken geleden heeft de grote schoonmaakdag plaatsgevonden en is de kantine heerlijk fris geworden. Om dit zo te houden heeft de kantinecommissie een schoonmaakplan bedacht. Elke week is een team verantwoordelijk voor enkele schoonmaaktaken. Op die manier houden we samen ons clubgebouw fris.

Elke week is een ander team verantwoordelijk voor een aantal schoonmaaktaken. Per week is een ander team verantwoordelijk en is er een ander lijstje met schoonmaaktaken. Zij hebben op woensdag en zaterdag de gelegenheid om deze te volbrengen.

Dit seizoen trappen we af met de senioren. Senioren 4 en senioren 2 hebben hun klusjes al gedaan. Deze week is het de beurt aan senioren 3 en de week erna aan senioren 1. Na de zomer zullen we verder gaan met de A en B-teams. Hierna draaien we weer door naar de senioren.

De lijst met schoonmaakklussen wisselt per week. Op woensdag hangt er een checklist op het prikbord waar het team op kan kijken welke klusjes deze week aan de beurt zijn. Samen houden we ons clubhuis schoon en fris.

Vragen? Je kunt terecht bij Ruchama (06-58915992).