Het is weer bijna zo ver. Zorg dat je met koeienletters 29 juni t/m 1 juli 2017 in je agenda noteert want dan gaan we op kamp!

Aangezien het kamp dit jaar aan het begin van de zomervakantie valt, maken we de datum nu alvast bekend, want we hopen natuurlijk dat we er met alle jeugdleden een prachtig weekend van kunnen maken.

Het kamp zal dit seizoen van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli plaatsvinden. We gaan, net als vorig jaar, ook dit jaar weer met alle jeugdteams samen op kamp. Dat betekent dat van de A-tjes tot de Kangoeroes iedereen van harte welkom is. Dit jaar zullen wij op kamp gaan in de omgeving van Epe.

We verzamelen vrijdagmiddag 30 juni om 16.30 uur bij de kantine en om 17.00 uur vertrekken we met de auto richting Epe. Zondagmiddag zijn we rond 15.00 uur weer terug op ons eigen veld en nemen wij afscheid van elkaar. Het kamp is dan rond 16.00 uur officieel ten einde.

De Kangoeroes zijn op zaterdag van 10.00 uur tot ongeveer 20.00-20.30 uur (of een gedeelte daarvan) van harte welkom bij het kamp om mee te doen met alle activiteiten! Voor de spelers van de F geldt dat zij zelf mogen bepalen of zij het hele kamp aanwezig zijn (vrijdag tot zondag) of dat zij net als de Kangoeroes op de zaterdag aansluiten. Alle spelers (en ouders) van de F en Kangoeroes krijgen hier nog persoonlijk bericht over.

Ga jij mee op kamp?

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het kamp door het aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan tot en met maandag 14 mei. Om bij de kamplocatie kunnen komen hebben we enkele ouders/verzorgers/broers/zussen nodig die bereid zijn om te rijden. In het aanmeldformulier kan je aangeven of je ouders/verzorgers/broers/zussen/ ons zouden willen brengen en/of halen.

 Kosten

De kosten voor het kamp bedragen €47,50 per persoon (voor de Kangoeroes en F-jes die een gedeelte van het kamp aanwezig zijn geldt een bijdrage van €12,50). Na aanmelding verzoeken we jullie het bedrag over te maken naar de bankrekening van De Eemvogels (NL97ABNA0553518062) o.v.v. Jeugdkamp 2018 + naam.

Vragen

Heb je vragen over het kamp? Mail één van de begeleiders (voornaam@eemvogels.nl) of schiet ons even aan bij een training of wedstrijd.

Jeremi, Jeroen en Tessa

De kampleiding