We zijn alweer volop bezig met het tweede veldseizoen en als afsluiting hoort daarbij natuurlijk de Familiedag! Ben jij ook dit jaar met je team van de partij?

Dit jaar gaan we er op zaterdag 16 juni met zijn allen weer een mooie dag van maken. Precieze tijden horen jullie snel, maar reken maar op een hele middag korfbalplezier met als afsluiting natuurlijk gezellig barbecueën!

Hoe zit het ook alweer met die teams?
Een mini-maxi-team bestaat uit minstens 4 basisscholieren (2 jongens en 2 meisjes) en 4 oudere spelers (2 dames en 2 heren). Heb je 8 oudere spelers (4 dames en 4 heren) dan heb je een maxi-maxi-team en kom je in de maxi-maxi-poule.

Mini-maxi
Met zoveel nieuwe, jonge jeugdleden hopen we op veel mini-maxi-teams. Het is altijd een leuk gezicht om in het ene vak de jeugd en in het ander vak de volwassenen te zien proberen de bal in de korf te krijgen.

Naast de wedstijdjes zullen we voor de jonge jeugd ook spelletjes organiseren op het grasveld. Ook leuk voor de Kangoeroes en jongeren broertjes en zusjes.

Aanmelden
Je kunt je tot woensdag 23 mei aanmelden voor de Familiedag. Mail naar  activiteiten@eemvogels.nl.

Net als vorig jaar dient elk team te beschikken over een aanvoerder. De aanvoerder regelt de aanmelding voor het hele team. Dat maakt het voor je team én voor ons makkelijker. We zijn benieuwd naar de creatieve teamnamen van dit jaar. En vergeet niet om ook je teamkleur door te geven.

Heb je geen team? Geen probleem. Natuurlijk hoef je je niet met een team aan te melden, maar kan dit ook solo. Van alle losse aanmeldingen worden leuke teams gevormd.