De TC heeft de teamindeling voor seizoen 2018-2019 afgerond. Hieronder vind je de teamindeling en een toelichting hierop. In tegenstelling tot eerdere berichten zullen de trainers/coaches in de loop van deze maand bekend worden gemaakt. Lees goed de begeleidende tekst bij de indeling aangezien daar op een hoop vragen waarschijnlijk al het antwoord te vinden zal zijn.

Senioren

Allereerst wil de TC de personen bedanken die de moeite hebben genomen om met ons mee te denken, die om aanvullende uitleg hebben gevraagd en die zich welwillend hebben opgesteld om tot een zo compleet mogelijke indeling te komen. Zoals eerder aangegeven was het wat betreft de senioren een enorme uitdaging om de teams compleet te krijgen. Met name vanwege het krappe aantal heren. De TC heeft in de afgelopen week enkele last-minute afmeldingen ontvangen die maakten dat het een uitdaging werd om complete teams in te kunnen schrijven. Uiteindelijk is ervoor gekozen om diverse A-junioren die door zouden schuiven naar de senioren nog een jaar in de A te laten spelen. Dit heeft tot gevolg dat er dit jaar een senioren team minder ingeschreven kan worden dan vorig jaar. Wat betreft de heren kwamen we uiteindelijk nog één iemand tekort voor S2. Dit lossen we op door in eerste instantie een heer uit S3(die gewoon in S3 zal spelen) in te schrijven en door heren uit de A of S3 mee te laten spelen in de competitie. We hopen op jullie hulp om dit zo op te kunnen lossen. We hopen natuurlijk ook dat er in de komende periode alsnog heren bij zullen komen zodat we het herenaantal alsnog compleet kunnen maken. Ken je dus nog iemand die graag bij ons komt korfballen, laat het dan snel weten! We verwachten deze plek spoedig op te kunnen vullen. Verder zullen op woensdag 15 augustus de selectietrainingen voor S1 starten voor de 10 spelers (5 om 5) die in dit team spelen.

Jeugd

Ook voor wat betreft de jeugd allereerst een woord van dank voor iedereen die ons heeft benaderd met vragen of om mee te denken. We hebben getracht met deze wensen rekening te houden indien mogelijk met betrekking tot de leeftijden en het compleet maken van de teams. Mede vanwege de aanpassingen bij de senioren hebben er ook enkele wijzigingen plaatsgevonden bij de jeugd. Zoals aangegeven wordt de A1 aangevuld met enkele spelers die in het concept bij de senioren stonden ingedeeld. Het gevolg is wel dat het een team met twaalf spelers zal worden. Vanwege het leeftijdsverschil hebben we ervoor gekozen om geen dames vanuit de A1 naar de A2 door te schuiven. Mochten er echter dames uit de A1 zijn die het zien zitten om aan te sluiten bij de A2 dan horen wij dit als TC graag.

Voor de D1 geldt dat het team bij nieuwe aanmeldingen gaandeweg de competitie alsnog als een achttal aan de competitie deel kan nemen. Voor de E1 en F1 geldt dat zij de gehele competitie uitsluitend als viertal deel kunnen nemen. Bij deze teams waren we gebonden aan de gemiddelde leeftijden met als gevolg dat er twee teams zijn gevormd. Op de trainingen zullen de jongste jeugdteams veelal gezamenlijk trainen en met elkaar optrekken. Bij de Kangoeroes trainen er nu meerdere kinderen mee. Zodra er daadwerkelijk een inschrijving is geregeld nemen we deze spelers natuurlijk ook mee in de teamindeling. In de huidige indeling zijn alleen de aangemelde leden opgenomen. We zijn als TC blij dat we met 7 jeugdteams starten aan de competitie en dat we ook de indeling bij de senioren rond hebben kunnen krijgen.

De coaches en trainers worden in de komende dagen en weken benaderd en de definitieve toewijzing van de coaches zal te zijner tijd op de website gepubliceerd worden.

Teamindeling 2018-2019

S1

Jeremi Mast

Jeroen van Kappel

Henk Luijk

Jordi Mast

Koen van Barneveld

 

Elisa van Hengstum

Hélène van den Heuvel

Daniëlle Ras

Ilse van Barneveld

Jade Kraaikamp

 

S2

John van den Boom

Viggo Schellevis

Roald Lapré

Franklin Snoek*

 

Maaike Smit

Rianne Smit

Sara Dijkhuizen

Sascha Witteveen

Marit Butzelaar

Susan Verbeij

*zie toelichting senioren

 

S3

Franklin Snoek

Patrick de Gooijer

Frans Hendriksen

Kees Groeneveld

Bram Blok

 

Petra Snoek

Winanda de Boer

Laurien Smit

Leanne Snoek

Agnes Kraaikamp

 

A1

Sander de Jongh

Tim Beuving

Mark Luijk

Nils de Boer

 

Elise Koning

Frederique van den Heuvel

Masja van de Hoef

Eva Kok

Margriet Kok

Aniek van de Hoef

Thirza Zijtveld

Rianne Koning

 

A2

Sem Beuving

Ingmar Visser

Mike van den Boom

Lars van Amelsvoort

Jochem Simhoffer

 

Benieke Otte

Flora Shabani

Tethy van Homoet

Lotte Bruijn

 

B1

Rutger Veldman

Simon Mallon

 

Celina Perier

Yuna van Sas

Mika Bouwman

Rachel de Groot

Megan Schilham

Sofia Aguiar

Tewon Muluerberhan

 

C1

Lars van den Berg

Jesse de Bruijn

Duncan Knolle

Stijn Zwart

 

Jilly van Meggelen

Maartje van Overbeek

Marit de Boer

Julia de Boer

Nathanja Snoek

Ylva Visser

Anouk Zwart

July Felten

 

D1 (4-tal)

Elyanne van de Kamp

Merel Zwart

Fenna Lucassen

Jennifer Plekkepoel

Isabel Hendriks

 

E1 (4-tal)

Cas van Dillen

Sem Berrens

Jelle Zwart

 

Lynn van der Veen

Kirsten Goldewijk

 

F1 (4-tal)

Lars Goldewijk

Youp Zwart

 

Esmée van Amelsvoort

Myrthe Groenestein

Juliette Gosman

 

Kangoeroes

Matthijs van den Ende

Daan Visch

Ilse Zwart