Met ingang van komend seizoen is voor alle senioren en jeugdspelers uit de A het spelregelbewijs verplicht. In de komende week ontvang je hiervoor de benodigde informatie en kan iedereen aan de slag met het behalen van dit spelregelbewijs. Lees verder voor alle informatie.

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is voor alle senioren en A-junioren het spelregelbewijs verplicht. Ons doel is om voor het einde van het huidige seizoen (eind juni) het voor elkaar te hebben dat iedereen dit bewijs heeft gehaald. In de komende week krijg je per mail een gebruikersnaam en activeringscode die je op de site www.korfbalmasterz.nl/activeren kunt invoeren (heb je deze voor 21 mei nog niet ontvangen neem dan even contact op met jordi@eemvogels.nl, dan krijg je alsnog een persoonlijke activeringscode).

Na het activeren van je account kun je op deze site inloggen. Vervolgens heb je vijf oefentoetsen die gemaakt moeten worden voordat je bij de eindtoets bent aanbeland. Als je deze toets voldoende afsluit heb je het spelregelbewijs binnen en ben je goed voorbereid op de start van het komende seizoen.

Ideaal is natuurlijk dat we in onze kantine wifi hebben en dat iedereen op een maandag-, woensdagavond of zaterdag de toetsen ook daar kan maken. Dit kan op een laptop, maar ook gewoon op een smartphone of tablet. Zorg dus dat je deze in de komende weken meeneemt. Nog een voordeel is dat we elkaar kunnen helpen bij onduidelijkheden. Kom je er dus bij bepaalde vragen niet helemaal uit? Schiet dan even een medespeler of een trainer aan zodat iedereen netjes op tijd het bewijs kan halen.

Een aantal leden hebben vrijstelling omdat zij eerder een training of cursus hebben gevolgd. Onderstaande leden krijgen dus geen automatische mail met code. Wil je alsnog de toetsen maken dan kun je alsnog een activeringscode aanvragen bij Jordi!

Vrijstellingen:
Jeroen van Kappel
Jade Kraaikamp
Jeremi Mast
Maaike Smit
Daphne Hilhorst